Home » Platforma mentenanta

Platforma mentenanta

Platforma noastra este adresata clientilor actuali si viitori, in vederea unei bune gestionari a interventiilor efectuate.
Din momentul in care deveniti clientul nostru, veti avea parte de beneficiile si functionalitatea platformei noastre creata special pentru dvs.

Functionalitatile platformei:

- Creare cont
Contul va fi creat de catre noi, urmand ca datele de acces sa va fie furnizate. Prin crearea unui cont in platforma noastra veti putea solicita o interventie ori de cate ori este nevoie.

- Depunere tichet
Depunerea unui tichet inseamna solicitarea unei interventii la sediul companiei
In momentul in care instalatia (termica, sanitara, ventilatie, etc) prezinta o problema aveti posibilitatea sa solicitati interventia echipei noastre prin depunerea unui tichet din contul dvs. de client.

- Primire tichet
Odata depus tichetul, echipa noastra primeste in timp real solicitarea dvs., moment in care incep demersurile pentru solutionarea problemei. Un avantaj al tichetelor este ca acestea pot fi accesate si de catre echipa de interventie, astfel cand aceasta ajunge la locul interventiei va sti exact ce trebuie facut.

- Status tichet
In momentul logarii in cont, puteti vedea starea fiecarui tichet depus (Preluat, In Curs, De Revenit sau Inchis), precum si masinile sau oamenii de interventie.

- Regim interventie
In momentul in care adaugati un tichet, se poate selecta Regimul de interventie, in functie de urgenta solicitarii: Urgent, Moderat, Normal sau Programat.

Optional societatea dumneavoastra poate solicita etichetarea echipamentelor din locatia deservita in vederea monitorizarii activitatii pe fiecare echipament in parte. Astfel fiecare utilizator isi poate genera un raport cu privire la numarul si costul interventiilor avute pentru un anumit echipament, urmand a decide ulterior daca face sens sau nu, ca acel echipament sa fie inlocuit cu unul nou.
Cere o oferta de pret acum
Contact
ANCOR

Adresa: Str. Dr. Nicolae Staicovici, Nr. 3, Sector 5, Bucuresti

Web: www.buildingfacility.ro

E-mail: office@buildingfacility.ro

Departament Comercial

Ing. George Ruse - 0726.279.324

Departament Tehnic

Ing. Vasile Varzaru - 0722.915.876

Date facturare

Nr. ord. reg. com./an: J40/18305/2008

Cod fiscal (C.U.I.): RO24662544

RO62RNCB0304106358690001

BCR Balta Alba